Auto poetsen met polijstmachine

Alles was perfect afgestemd op Bubba Wallace om een ​​statement te kunnen maken met de kleurstelling op zijn nummer 43 Richard Petty Motorsports Chevrolet tijdens de NASCAR Cup Series-race op woensdagavond op Martinsville Speedway.

Wallace vervolgde: ‘Het bracht een idee op gang:’ Waarom niet een black-out auto besturen? ‘ Ik had zoiets van: ‘Absoluut, dat zou ongelooflijk zijn.’ Ons team bracht dat idee bij mij en ik sprong er helemaal overheen. Telefoonhouder kopen voor jouw eigen veiligheid.

Wallace, een 26-jarige die de enige zwarte coureur is in NASCAR’s drie topreeksen, is een leider in de sport te midden van wereldwijde protesten van raciaal onrecht na de dood van George Floyd, Breonna Taylor en anderen door toedoen van de politie. Hij droeg vorige week in Atlanta een “Black Lives Matter” -t-shirt tijdens de pre-raceceremonies en een dag later riep hij NASCAR op om alle Zuidelijke vlaggen van het circuit te verbannen. Zijn volgende actie staat gepland voor woensdagavond en komt uit zijn auto.

Richard Petty Motorsports heeft dinsdag een nieuwe black-out-kleurstelling voor de race van woensdagavond onthuld, waarin de Black Lives Matter-hashtag onder andere symbolische logo’s prominent aanwezig is. Toevallig had RPM in Martinsville nog geen hoofdsponsor voor de auto nr. 43 verkocht, dus de kleurstelling was TBD.

Goede poetsmachine doet wonderen voor de auto

De NASCAR Cup Series-race van woensdagavond in Martinsville begint om 19.00 uur. ET op FS1, maar de voorspelling voor het gebied vereiste verspreide onweersbuien en de mogelijkheid op regen.

RPM heeft niet gezegd wat het zou doen met de Black Lives Matter-auto als de Martinsville-race wordt uitgesteld of zelfs wordt geannuleerd. De volgende race die op het programma staat, het evenement van zondag op de Homestead-Miami Speedway, zal plaatsvinden op een tussenliggende baan en vereist een andere auto dan de shorttrack-special die het team in Martinsville heeft. Als de race van woensdagavond wordt uitgesteld, loopt deze ofwel op 17 juni of wordt hij een dubbele kop in Homestead.

Laten we hopen dat NASCAR de race woensdagavond kan krijgen, zodat we allemaal deze schoonheid van een kleurenschema in actie kunnen zien. Poetsmachine auto geeft jou auto de ware schoonheid.

De auto Black Lives Matter van Bubba Wallace

Hieronder staan ​​enkele afbeeldingen van het kleurenschema dat te zien zal zijn op Wallace’s nr. 43 Chevrolet Camaro voor de Martinsville-race op woensdagavond.

Technisch gezien is de kleurstelling van de auto van Wallace in Martinsville niet veranderd omdat deze nooit in de eerste plaats is vastgesteld. In een video die RPM dinsdag tweette, legde Wallace uit dat de race in Martinsville open was in die zin dat het team nog geen hoofdsponsor voor de auto had verkocht.